Bild på collage över olika möten på Rotary

Välkommen

Välkommen till Vingåkers Rotaryklubb. Vi träffas varje måndag på Båsenberga Hotel & konferens kl. 18.00, vid studiebesök meddelas annan lokal (föranmälan krävs), se kalender nedan. Vi strävar efter att varje vecka ha en intressant och kunskapsgivande föreläsare eller studiebesök, men även att ha roligt när vi träffas. Innan föredraget samlas vi och äter tillsammans i Båsenbergas matsal.

Vi är delaktiga båda globalt och lokalt med bidrag till olika projekt och organisationer som arbetar för bättre levnadsvilkor för utsatta människor. Lokalt har Vingåkers Rotaryklubb arrangerat flera konserter där överskottet bland annat gått till det lokala föreningslivet. Varje år delar Vingåkers Rotaryklubb ut stipendium till två Vingåkerselever i årskurs 9 ur Erik Önneklints minnesfond för goda studier. Läs mer om oss här

KALENDER

Nya brandstationen – 15 april,
kl 18.00

Företagsbesök hos VSR i Katrineholm

Växthus, projekt och produkter – 29 april, kl 18.00

Föredragshållare: Lars Ericsson

Klubbsamråd – 6 maj, kl 18.00

Endast för medlemmar

För flera evenemang, gå in på vår Facebook-sida60-ÅRS JUBILEUM

Vingåkers Rotaryklubb fyller 60 år! Det firar vi med en jubileumskonsert den 21 september kl 16.00 i Västra Vingåkers kyrka där allt överskott av intäkterna går tillbaka till föreningslivet i Vingåkers kommun.

Bild på Robert Wells och Sofia Källgren som spelar på jubileumskonserten

Läs mer om konserten och var du köper biljetter på denna länk