Bild på collage över olika möten på Rotary

Välkommen

Välkommen till Vingåkers Rotaryklubb. Vi träffas varje måndag på Båsenberga Hotel & konferens kl. 18.00, vid studiebesök meddelas annan lokal (föranmälan krävs), se kalender nedan. Vi strävar efter att varje vecka ha en intressant och kunskapsgivande föreläsare eller studiebesök, men även att ha roligt när vi träffas. Innan föredraget samlas vi och äter tillsammans i Båsenbergas matsal.

Vi är delaktiga båda globalt och lokalt med bidrag till olika projekt och organisationer som arbetar för bättre levnadsvilkor för utsatta människor. Lokalt har Vingåkers Rotaryklubb arrangerat flera konserter där överskottet bland annat gått till det lokala föreningslivet. Varje år delar Vingåkers Rotaryklubb ut stipendium till två Vingåkerselever i årskurs 9 ur Erik Önneklints minnesfond för goda studier. Läs mer om oss här

PRESIDENTSKIFTE

Avgående president Per Olsson tillsammans med inkommande president Bengt Lind.

Läs Bengts målsättning för sitt presidentår här på denna länk.

30 september, kl 18.00 – klubbsamråd – vi arbetar med utvärdering av jubileet.

7 oktober, kl 18.00 – Skolmåltider, Far behind food

14 oktober, kl 18.00 – Verksamhet och mål för Slottsskolan 7-9

21 oktober, kl 18.00 – Guvernörsbesök

28 oktober, kl 18.00 – Årsmöte

För flera evenemang, gå in på vår Facebook-sida

60-ÅRS JUBILEUM

Ett stort tack till er alla som kom och lyssnade på konserten med Robert Wells och Sofia Källgren. Alla ni är med och hjälper oss att stötta föreningslivet i Vingåker. Ett extra tack till alla företagare som var med och sponsrade!

Nu fortsätter arbetet med att dela ut bidrag till våra föreningar i Vingåker. Vi återkom med mer information.

Mottagit standar

2019 08 26 Hans Bergström, Skanstulls rotaryklubb, passade på att lämna över klubbens standar då han var kvällens föreläsare. Ämnet var bland annat pappa Yngve Ekström som var grundare av Vingåkers rotaryklubb.

Stipendieutdelning 2019

Vingåkers Rotaryklubbs årliga stipendieutdelning ur Erik Önnerklints minnesfond tilldelas två elever i årskurs 9 För en bra prestation och med ett föredöme för andra

Stipendiater 2019 är Jennifer Holm 9D och Mohammed Hamdi 9A. Inkommande president Bengt Lind delade ut stipendierna.