Som medlem i Saltsjöbadens Rotaryklubb får du tillgång till ett lokalt nätverk med personer från många olika yrkesområden.
Vi träffas till en frukost varannan fredag och lyssnar på ett intressant föredrag som lär oss mer om något dagsaktuellt och stimulerande ämne. Vi lämnar alltid lite klokare än vi var när vi kom. Och i klubben försöker vi tillsammans göra en insats för intressanta lokala projekt. Man kan kalla det:

Ett nätverk med mening

Kommande program

22 mars:
Sune Carlsson berättar om sin skapelse ”Sune Carlssons båtvarv”. En legend som har många underhållande och intressanta historier.

4 april:
Kvällsträff med Monica Ulfhielm, som berättar om SPF, Svenska Pensionärsföreningen.

26 april:
Ännu ej klart

10 maj:
Maj Östberg om sockerfällan.

Tidigare program

Klicka på bilden för referat

Dick Tillberg
Dick Tillberg en presentation av Hållbarism

Bilder från 50-års jubileumet.
Foto: Anders Hansson
Klicka på en av bilderna för att starta bildspel.

Karlis Neretrieks
General Karlis Neretnieks pratar om Säkerheten i Östersjöområdet
Pia Agard Josefin Rejler fb
Pia Agardh och Josefine Rejler och berättar omen ny metod för att lära ut matematik, pedagogik enligt Singapore metoden.

Våra veckomöten börjar
kl 07.00 på