Välkommen till Nykvarns Rotaryklubb

OBSERVERA ATT NYKVARNS ROTARYKLUBB TILLS VIDARE HAR STÄLLT IN ALLA MÖTEN PGA RISKEN FÖR SPRIDNING AV CORONAVIRUS

Detta är Nykvarns Rotaryklubbs nya hemsida. Vi strävar efter att berätta om vad vi gör i Rotary, för intresserade besökare, sponsorer och medlemmar. Då sidan fortfarande är under uppbyggnad kan en del information saknas. Kontakta gärna oss om det är något specifikt du vill ha med på hemsidan! Under menyn “Om Nykvarns Rotaryklubb ” finns mer om klubben och Rotary. Under sidan “Kontakta oss” finns våra kontaktuppgifter. Våra möten de närmaste veckorna listas till höger på den här sidan.

VÄLKOMMEN TILL NYKVARNS ROTARYKLUBBS MÖTEN! Vi träffas på Taxinge slott måndagar kl 18.30 i en rotaryklubb där vi har trevligt på våra möten. Vi har en bra blandning av medlemmar och en härlig stämning. Kom gärna och hälsa på oss om Du är rotarian. Är Du inte det är Du lika välkommen ändå, men tag då gärna kontakt med någon du känner av klubbens medlemmar, eller med sekreteraren (mail och telefon finns under “Kontakta oss“).
Våra möten inleds kl 18:30 med mingel. Kl 18.45 äter vi en gemensam middag (kostnad ca 110 SEK) och därefter lyssnar vi på ett intressant föredrag eller har någon annan programpunkt enligt programmet till höger. Programmet avslutas normalt kl. 20.15, varefter mötet är slut senast kl. 20.30.