TRF-seminarium

2020-01-29 18:00 - 20:30

TRF-kommittén under ledning av Åsa Hörnberg bjuder in till ett seminarium, som ger Dig information och kunskap om TRF, The Rotary Foundation, Årliga Fonden samt möjligheterna med District Grant och Global Grant vilket ger oss möjlighet att delfinansiera våra projekt.

Seminariet innebär att deltagande klubben blir certifierade och därmed kan göra ansökan.

Tanken med seminariet är också att ge deltagarna möjligheter att utbyta idéer och erfarenheter.

Seminariet vänder sig till presidenter, inkommande presidenter, TRF-ansvariga samt TRF-intresserade i klubben.

Anmälan senast 15:e januari till asa.hornberg@me.com eller anmälningsformulär här »

Vid 19:00 kommer kaffe/te samt smörgås/wrap att finnas tillgängligt. Informera gärna om Du har någon matallergi eller intolerans som vi behöver information om i samband med detta.

Datum:
2020-01-29