Publicerad den 28 Jul 2020
Lär av experterna hur du och din klubb blir världsmästare på Zoom. Zoominariet den 1 sept är på "lätt engelska" med tips och trix för lyckade Rotarymöten on-line.

Club Visioning Sverige bjuder in till ett unikt ZOOM webbinar den 1 september kl 19:00 (svensk tid) för dig som vill bli bättre på Zoom och digitala möten. Syftet är att du ska bl.a. få lära dig grundläggande tips vid videokonferenser och hur vi kan umgås digitalt och ha kul.

Innehåll bl a:
  • videoverktygen i Zoom
  • hantera och leda Zoom-möte
  • inspelning av möte
  • "raising money online"
Föredragshållarna är båda Rotarianer från klubbar i Kanada resp USA. Chris Cochrane kallas för Mr ZOOM och har hjälpt många företag med deras online-kommunikationer - Disney, McDonalds m fl.

Läs hela programmet här, inkl presentation av föredragshållarna.

Anmäl dig på denna länk!

Vad är Club Visioning som ordnar detta Zoominarium och välvilligt låter oss delta?

I många Rotaryklubbar runt om främst i västvärlden efterlyser man hjälp med att höja engagemanget i klubben och bland medlemmarna för att få en mer levande och attraktiv Rotaryklubb.

Det finns idag två kompletterande program för Rotaryklubbar utvecklade av Rotarianer:
CV ökar aktiviteten och engagemanget i klubben i första hand och skapar en större gemenskap.

RLI ökar kunskapen om Rotary och erbjuder individuell utveckling för funktionärer i klubben eller distriktet.

Dessa program kompletterar varandra mycket bra.

ur "Kort om Club Visioning 2017" som finns på CV:s hemsida.

* distrikt 2370 arbetar sedan flera år med RLI.