Publicerad av Bo Söderling den 08 May 2022
Äntligen kunde distriktet träffas fysiskt och genomföra både en festkväll och en inspirerande dag med presentationer, information och tid till att samtala.
 
Festkvällen den 29 april med inbjudna gäster från Rotary International, f d landshövdingar Sörmland och Östergötland och kommundirektör i Nyköping tillsammans med många Presidenter sittande och inkommande många andra rotarianer och respektive blev lyckad. Teater Sörmland underhöll om Nyköpings historia på ett lättsamt sätt, insamling till Ukraina med fina priser och ett högt sorl under kvällen gav mig intrycket att alla trivdes. Trots valborgsmässohelg är jag glad att så många kunde göra sig fria och deltaga.
 
 
 
 

Rotarydagen 30 april

Dagen var avsedd att visa ett antal olika aktiviteter vi bedriver och ge möjlighet att mingla och diskutera vad som kan passa in i respektive klubbars långsiktiga mål.
 
Vi inspirerades av fyra presentationer, se dem gärna här:
Föredragen är givetvis också visningsbara på klubbmöte!
 
Sist men kanske mest viktigt var att inkommande DG, presidenter och AG gavs tid att träffas och samtala om det kommande rotaryåret vilket snart är här.
 

Rekryteringstävlingen

Resultat av Distriktets tävling ”Medlemsrekrytering Bästa Nettotillväxt” under tävlingsperioden 1 oktober 2021 till 15 april 2022:
 
VinnareEskilstuna Rekarne RK2000 kr
2:a prisNacka RK1000 kr
3:e prisStockholm Högalid RK  500 kr
4:e prisSödertälje RK  500 kr
 
Beloppen är insatta i klubbens namn till Rotary Foundation - Årliga Fonden.