Online Registration
  • Registration for this event is now closed.
16
maj
2022
Skansen

Sweden

Inbjudan till studiebesök på BSSC, Baltic Sea Science Center på Skansen

Vi vill på detta sätt hälsa Dig välkommen till ett studiebesök på BSSC, Baltic Sea Scence Center på Skansen måndagen den 16 maj kl. 17-18.

I deras akvarium kan du se undervattensmiljöer från strandnära skärgård till öppet hav. Akvarierna har olika vattensystem med både bräckt vatten och vatten med relativt hög salthalt.

Följ med under ytan och upplev Östersjöns fantastiska mångfald!

Vi kommer att bjudas på en guidad visning, som ger oss en bild av utmaningarna i Östersjön - världens mest förorenade innanhav. Stockholm-Skanstull RK står i detta fall för kostnaden för den guidade visningen, som uppgår till 2.000 SEK för 25 deltagare.

Entrén till BSSC ingår i entrén till Skansen, som kostar 220 SEK per person och 200 SEK för pensionär. Vi rekommenderar dock ett årskort om Du inte tidigare har detta. Årskortet kostar 365 SEK och 345 SEK för pensionär. Stöd på detta sätt Skansen och återvänd sedan gärna med familjen.

Tacksamma för Din anmälan till studiebesöket snarast möjligt och senast den 15 maj. Vid frågor ring gärna till Guje på telefon 070-284 28 16.

Efter studiebesöket föreslår vi att de som önskar går på Restaurang & Café Blå Porten på Djurgårdsvägen 64. Här behövs ingen anmälan.

Vi ses utanför BSSC, som ligger till höger efter ingången, bortom apberget och mittemot där elefanterna tidigare stod måndagen den 16 maj strax före kl. 17.

Väl mött på Skansen då!

Bästa Rotaryhälsningar,

Kommittén för "Rädda Östersjön" projektet,
Gun-Marie "Guje Östedt-Axelsson, Stockholm-Skanstull RK
Christina Mäller, Stockholm-Skanstull RK
Jan Cedergren, Stockholm-Skanstull RK
Birgitta Berg-Wikander, Stockholm Skanstull RK
Sören Kågedal, Stockholm-Skanstull RK
Sven Rudberg, Värmdö-Skärgård RK
Göran Wendin, Stockholm-Söder RK
Ulf Bergman, Stockholm-Söder RK
Maj Alvinger-Bergman, Stockholm-Bromma RK
Franz Hansson, Stockholm-Bromma RK