Online Registration

Sweden

Välkommen till ett informationsmöte gällande hur klubben gör för att bli kvalificerade för att göra bidragsprojekt, Global Grant samt District Grant, via The Rotary Foundation.

Vi kommer att använda oss av möjligheten för våra klubbar att certifiera sig via Grant Management Seminar på Rotarys Learning Center. Vid informationsmötet 7 december går vi igenom hur man hittar kursen samt dess upplägg för egenstudier. Den 18 januari följer vi upp och kompletterar med distriktsinformation kopplat till kvalificeringen.

Informationsmötet är tänkt för klubbens kontaktperson för TRF, Club Rotary Foundation Chair, President samt inkommande president men är även öppet för övriga intresserade.

Mötet är ett webmöte via Zoom, länk skickas ut till de som anmält sig till mötet.