27
aug
2023

Sweden
Bästa Östersjövänner,

Nedan hittar Du länken till inbjudan till "RYLA Baltic Sea 2023", som äger rum här i Södermanland den 27-31 augusti med start i Nynäshamn.

Vårt distrikt arrangerar i ett nära samarbete med våra partners Briggen Tre Kronor och deras projekt "Expedition Rädda Östersjön", Östersjöcentrum vid Stockholms universitet och våtmarksstiftelsen Initiativ Utö denna internationella "RYLA, Rotary Youth Leadership Awards", som har Östersjö- och miljöfokus.
 
Ledarskapsutbildningen äger i huvudsak rum på seglingsfartyget Briggen Tre Kronor i Stockholms södra skärgård och vänder sig till ungdomar och unga yrkesverksamma mellan 18-30 år. 

All information och alla detaljer om ledarskapsutbildningen hittar Du genom följande länk:
 
Vi hoppas nu att Du och Din klubb har möjlighet att bjuda in någon ung person, som ni tror är en lämplig deltagare i enlighet med inbjudan. Hur man gör för att ansöka framgår av inbjudan ovan.

Tanken är att det skall vara en internationell utbildning med 25 deltagare. Inbjudan kommer därför också att gå ut till Rotaryklubbarna i övriga länder runt Östersjön genom BASRAN:s styrelse - se http://www.basran.eu 
 
Hör gärna av Dig till mig om Du har några frågor eller önskar ytterligare information.

Anmälningstiden går som Du ser av inbjudan ut den 30 april, vilket innebär att vi under maj månad kommer att kunna skicka ut en lista med de 25 antagna deltagarna.

Bästa Rotaryhälsningar,
Guje
 
 
E-post från:
Gun-Marie Östedt-Axelsson
Svensk representant i BASRAN:s styrelse
Ansvarig för distriktets "Rädda Östersjön" projekt
www.rotary2370.se 
070-284 28 16
gog.axelsson@telia.com