Zonen och Europakontoret

Här följer artikel med information och kontakter för zonen vårt Rotary-distrikt ingår i och Europa-kontoret i Zürich genom ett antal utsända PDF-dokument.

Zonen

Från centralt håll har man numrerat om zonerna så nu ingår vi i Zon 17 och 18 – eller rent tekniskt ingår vi förstås bara i zon 17 men två andra svenska distrikt ingår i zon 18 och man samarbetar zonerna emellan, så enklast att ”tänka” att vi ingår i ”Zon 17 & 18” (mot tidigare 15 & 16 om någon minns det).

Vår ”närmaste” kontakt Suzan Stenberg, som bl.a. medverkade på vårens PETS-utbildning via länk från Åre, ersätts i år av Erik Stenström, Rotary Finland, som Rotary Coordinator samt att Mari Zidén, Rotary Ånge, blir Assisterande Rotary Coordinator.

Europakontoret

På kontoret i Zürich som servar med utskick av PHF med mer har vår tidigare kontakt Rubie slutat och platsen är än så länge vakant, men Sari Miettinen (som även talar svenska), finns kvar. Sida med kontaktuppgifter:

För den intresserade även ett organisationsschema för kontoret:

Här hittar Du distriktets kontaktinformation.