PETS i Mariefred

Lördag den 6:e april i strålande solsken genomfördes PETS – utbildningen för inkommande presidenter och sekreterare – för Distrikt 2370 i Biohuset i Mariefred. Utöver talare, gäster och utbildningspass innehöll programmet även lunch på Slottspaviljongen med musik till maten – och som avrundning innan de formella mötena även från scen.

Nedtill i artikeln samlas material (presentationer, filmklipp och länkar) från de olika momenten (kompletteras efter hand – påpeka gärna om Du saknar något) till nytta för både deltagare och om man inte var med – [ TRF-presentation tillagd 19-04-09 | 40 foton tillagda 19-04-09 ] – se här »

Samlade dokument och filmklipp (vill Du spara ner filen, högerklicka och välj ”Spara länk som…” eller motsvarande i Din webbläsare):

» » » DGE Gun-Marie Östedt-Axelssons, Rotary Mariefred, presentation inför sitt år 2019/20, filmklippet (som saknade ljud och det förtjänar sägas att ”sångarna” är tre RI-presidenter!) och uppdaterat distriktsteam (4 sidor PDF):

Gun-Marie rekommenderar även att se inkommande RI-president Mark Maloney:s tal på Assembly i San Diego med hans tema och tankar för året, länkad här eller nedsparad här.

» » » Zon-representant Suzan Stenbergs, Rotary Åre, presentation ”Klubb- och medlemsutveckling – Nya möjligheter och idéer” samt tre filmklipp:

» » » AG:arna Karin Björkman och Erik Liljencrantz presentation ”Konkreta verktyg och hjälpmedel” – om resurser online:

» » » Distriktsinstruktör Anna Königs, Rotary E-Club of Riddarfjärden, presentation för presidenterna:

» » » Se även Distriktets… / …dokument där allt från Procedurhandbok till klubblogotyper och årsteman plus dokumentmallar till Word m.fl. finns i grafikpaketet – snart uppdaterat för 2019/20 också!

» » » Från Rotary Ungdoms station delges två PDF-dokument:

Dokumentet ovan tar upp ansökan hösten 2019 inför utbytesåret 2020-2021 samt Sommarutbyte/Familj-till-familj  och Läger sommaren 2020. Vänder sig till ungdomar och familjer som vill delta i ungdomsutbytet.

Dokumentet ovan är det som kontaktpersonerna från ungdomsutbytet kan behöva informera skolans rektorer, SYVar med flera om för att de ska ta emot Rotarys ungdomar.

Små broschyrer och större affischer kan beställas från

Stiftelsen Rotarys Ungdomsutbyte
Varuvägen 9
12530 Stockholm-Älvsjö